MOOJSTUDIO

DE PERFECTE BALANS / EERLIJKE MATERIALEN / NATUURLIJKE MATERIALEN / ROBUUST / SFEERVOL / INDUSTRIEEL / CREATIEF / INSPIREREND / PERSOONLIJK / WARM / VERRASSEND / PUUR / FUNCTIONEEL / MODERN / LANDELIJK / STOER

De visie van MOOJ STUDIO is om de perfecte balans te vinden tussen enerzijds rust en eenvoud en anderzijdsverrassend en stoer. Met oog voor pure materialen en inspirerende elementen maak ik graag een ontwerp voor iedereen die op zoek is naar een fijne plek met rust, warmte en gezelligheid. Een totaalbeleving die bijdraagt aan welzijn en woongeluk. Een samenspel tussen functionaliteit, sfeer, harmonie, kwaliteit en met aandacht voor de bewoners of de organisatie. Dat leidt tot ruimtes die bijdragen aan de kwaliteit van wonen en werken! 

Diensten

Jolanda gaat samen met de gebruikers op zoek naar de juiste balans tussen een rustige basis en spannende elementen. Een combinatie tussen architectuur, indeling en styling. Een totaal visie waarin alle elementen elkaar omarmen. Tijdens het intake gesprek inventariseert ze de eisen en wensen. Met haar creativiteit en kennis verwerkt ze al deze elementen in een plan bestaand uit (een) indeling(en), mood boards, kleuradvies & materiaaladvies, meubeladvies en een verlichtingsplan. Het ontwerp wordt vervolgens volledig aan u gepresenteerd. Indien gewenst kan Jolanda het ontwerp in 3D uitwerken. Door haar vele samenwerking kan ze de partners aan tafel krijgen om het ontwerp volledig te laten uitvoeren. 

Architectuur

Hulp nodig bij de bouw of verbouw van uw woning?

Interieur

Hulp nodig met de inrichting van u woning?

Styling

Hulp nodig met de aankleding van uw interieur?

Realisatie

Uw project tot in de puntjes opgeleverd?

Gezellig een kopje koffie drinken & ideeën bespreken?

Close