Stap 1: Kennis maken?

De ontwerp fase begint altijd met een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek gaan we ideeen en wensen met elkaar doornemen. Belangrijk is dat het voor beide kanten goed voelt en dat welkaar verwachtingen kunnen doornemen.

Stap 2: Indelingsplan

Vervolgens start ik in de interieurstudio aan de slag met de indeling van de woning en de meubels. Dit verwerk ik in de computer in een 2D tekening. Tevens kunnen er meerder indelingen worden getekend.

Stap 3: Kleuren & Materialen plan

Aan de hand van de wensen die we samen hebben besproken ga ik aan de slag met een materialenplan. Ik zoek de verschillende kleuren en materialen bij elkaar en zorg dat alles op elkaar is afgestemd.

Stap 4: Stijl & Sfeerplan

In het stijl en sfeerplan breng ik alle elementen bijenkaar door verschillende afbeeldingen. Dit begint met een algemeen moodboard maar teven in moodboards per ruimte.

Stap 5: Verlichtingsplan

Verlichting is een belangrijk onderdeel in een ontwerp en deze wordt uitgewerkt in een 2D verlichtingsplan. De diverse verlichting wordt ingetekend en voorzien van suggesties qua verlichting.

Stap 6: Maatwerk

In sommige ontwerpen kan maatwerk zorgen dat een ruimte beter tot zijn recht komt. In deze fase werken we die onderdelen uit waar maatwerk voor nodig is. Zowel technisch als in 3D.

Stap 7: Aankoopplan

Middels het aankoopplan brengen we in kaart welke onderdelen er ingekocht moeten worden en waar dat kan. We doen suggesties qua meubels en accessoires en kunnen teven via onze leveranciers direct de spullen inkopen.

Stap 8: 3D visualisatie

Om nog beter inzichtelijk te krijgen hoe het nieuwe interieur er uit komt te zien kunnen we het ontwerp in 3D uitwerken. Dit verwerken we in 3D afbeeldingen maar tevens kunnen we een filmpje maken zodat je door de ruimte kan lopen.

Stap 9: Realisatie

Wil je graag de volledige uitvoering van het ontwerp aan ons uit handen geven? Wij zorgen dat alle leveranciers en partijen op elkaar worden aangesloten en dat alles volgens ontwerp wordt opgeleverd.

Gezellig een kopje koffie drinken & ideeën bespreken?

Close