Online interieuradvies

Opzoek naar een online interieuradvies?

Bent je op zoek naar een goed interieuradvies maar wil je niet teveel geld en tijd besteden? Kan jij wel wat advies gebruiken bij het aanpassen van je interieur en wil je graag snel advies? Met een online interieuradvies kan je via de mail jou vragenstukken bij mij neerleggen met betrekking tot indeling, styling, kleuren, licht enz..

Het enige verschil met een persoonlijk advies is dat alles via de mail, skype en whatsapp gaat!

Online interieuradvies: Realiseer uw droominterieur!!

MOOJ STUDIO, is het inspirerende ontwerp bureau van creatief ondernemer Jolanda Duijnker. De studio voor binnenhuisarchitectuur, interieurontwerper, interieuradvies, kleuradvies en de interieurstylist en online interieuradvies “Dagelijks ben ik bezig met het ontwerpen van online interieuradvies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mijn interieurs ontstaan door passie en creativiteit en de voornaamste kenwaarden zijn Stijlvol, Sfeervol & Puur. Kenmerken zijn warmte, gezelligheid, rustige kleurenpaletten, natuurlijke materialen, vintage elementen en Scandinavische invloeden. Mijn missie is om warme, gezellige droominterieurs te ontwerpen waar mensen zich thuis voelen”

Wil jij je interieur een make-over geven met een online interieuradvies?

Rust, ruimte, inspirerend, persoonlijk en het creëren van een beleving zijn belangrijke kenmerken van de interieurs van Jolanda. Een interieur waar je thuis komt en een gevoel van welbehagen hebt. Als interieurontwerper ontwerp en stijl ik graag de mooiste interieurs.

Meer weten over uw online interieuradvies?

Wilt u uw woning middels een online advies onder handen laten nemen? Ik maak graag kennis met u. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Lees hier meer over de mogelijkheden en tarieven voor een online interieuradvies

  • Let's Meet !!

    Samen koffie drinken en kijken hoe ik jullie kan helpen jullie mooiste interieur te creëren? Neem contact op! 

MOOJSTUDIO | Sjoelstrjitte 17 | 8401 SX | 06-28319863 | Jolanda@moojstudio.nl
Close
WhatsApp chat