Interieurstylist Friesland

Opzoek naar een interieurstylist in Friesland?

Vind je het lastig om de juiste kleurcombinaties te maken? Wil je wat meer sfeer in je woning brengen? Is je interieur toe aan een nieuwe sfeer, heb je een nieuwe woning gekocht of is je huis toe aan een make-over? En ben je opzoek naar een interieurstylist in Friesland?

Of het nu gaat om restyling van je interieur, groenstyling, seizoenstyling, personal shopping of een kleuradvies. Als interieurstylist in Friesland realiseer ik graag uw droominterieur.

Jolanda Duijnker Interieurstylist Friesland: Realiseert uw droominterieur!!

MOOJ STUDIO, is het inspirerende ontwerp bureau van creatief ondernemer Jolanda Duijnker. De studio voor binnenhuisarchitectuur, interieurontwerp, interieuradvies, kleuradvies en de interieurstylist voor Friesland, Groningen en Noord Nederland. Zowel persoonlijk als online. “Dagelijks ben ik bezig met het ontwerpen van interieurs voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mijn interieurs ontstaan door passie en creativiteit en de voornaamste kenwaarden zijn Stijlvol, Sfeervol & Puur. Kenmerken zijn warmte, gezelligheid, rustige kleurenpaletten, natuurlijke materialen, vintage elementen en Scandinavische invloeden. Mijn missie is om warme, gezellige droominterieurs te ontwerpen waar mensen zich thuis voelen”

Woont u in Friesland en bent u opzoek naar een Interieurstylist?

Rust, ruimte, inspirerend, persoonlijk en het creëren van een beleving zijn belangrijke kenmerken van de interieurs van Jolanda. Een interieur waar je thuis komt en een gevoel van welbehagen hebt. Als interieurstylist ontwerp en stijl ik graag de mooiste interieurs in Friesland.

Meer weten over uw interieurstylist in Friesland?

Wilt u uw woning door een interieurstylist in Friesland onder handen laten nemen? Ik maak graag kennis met u. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

MOOJ STUDIO

Door Jolanda Duijnker

Mooj Studio is gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur. Natuurlijke kleuren & materialen, een rustige basis, warmte en aandacht voor de details typeren de stijl.

  • Prachtig resultaat van een maatwerk kastenwand en salontafel! Fijne samenwerking
  • De plantenbakken zijn ook gevuld! Dit kantoorpand is helemaal klaar!
  • Prachtig resultaat van deze wand decoratie van dockfour Nu de
  • Prachtig resultaat van de zwarte keuken met beton blad en

Contact

MOOJ STUDIO
Jolanda Duijnker
Sjoelstjitte 17
8401 SX Gorredijk

Email: jolanda@moojstudio.nl
Phone: +0031 6 28 31 98 63

Close
WhatsApp chat