About

MOOJ STUDIO / About

Mooj Studio

– Simple living, happy living  –

Mooj Studio is de studio van interieurontwerper Jolanda Duijnker. Mooj Studio ontwerpt karakteristieke en sfeervolle interieurs. Met oog voor kwaliteit en creativiteit ontwerpen wij voor iedereen die opzoek is naar een rustige basis.  Een totaal beleving die bijdraagt aan welzijn en geluk. Modern, stoer, Scandinavisch en landelijk door een samenspel tussen functionaliteit, gevoel, harmonie, kwaliteit en aandacht voor de bewoners of het bedrijf. Dat leidt tot ruimtes die bijdragen aan de kwaliteit van wonen en werken! Interieurs die zich kenmerken door eenvoud, ambacht en natuurlijke kleuren en materialen zoals staal, beton, wol en hout. Creatief, inspirerend, sfeervol, tijdloos, minimalistisch, puur, kwalitatief, ambachtelijk, en altijd met aandacht!

Mijn droom is interieurs ontwerpen die bijdrage aan welzijn en geluk

“Mijn ontwerpen ontstaan door liefde voor de natuur. Ik wil graag naar de basis van producten, back to basic. Daarom vind ik veel inspiratie in de natuur, gewoon bij de oorsprong van een product. Creëren vanuit de kern

Jolanda Duijnker

– Simple living, happy living  –

Met Mooj Studio doe ik wat me enorm gelukkig maakt. Ik geloof namelijk dat je omgeving bijdraagt aan je gevoel van welzijn en geluk. Met mijn interieurs wil ik rust en balans creëren zodat er bijzondere en inspirerende interieurs ontstaan die bijdragen aan geluk. Een combinatie van natuurlijke kleuren en materialen zorgt voor een rustieke ambiance, waar je je al snel thuis voelt.

Moeder // Welzijn // Compassie // Liefde // Delen // Ondernemen // Rust // Natuur // Dieren // Meditatie // Dansen // Vrijheid // Spiritueel // Positief // Geluk // Food // Humor // Wijntje // Enjoy live // Happy living // Simple living

Jolanda is een sterke en liefdevolle vrouw die graag mensen inspireert en gelukkig maakt. Jolanda is afgestudeerd in het onroerend goed en heeft daardoor een bouwkundige achtergrond. Na een aantal jaar wilde Jolanda haar passie volgen en zich meer richten op het interieur. Jolanda heeft inmiddels 10 jaar ervaring in interieurontwerp en styling en specialiseerde zich de laatste jaren steeds meer in de samenhang tussen interieurs een geluk.

Make the world smile

– Trees for the futher  –

OneDesignOneTree

Omdat Mooj Studio veel werkt met natuurlijke materialen en omdat de natuur een grote inspiratiebron is doneert Jolanda van elk ontwerp 10 dollar zodat 1 gezin kan worden voorzien van zaadjes.

Plant Trees. Feed Families. Change Lives.

Trees for the Future (TFTF) – Bomen voor de toekomst – richten zich op het helpen van ontwikkelingslanden, door samen te werken met plaatselijke gemeenschappen aan het herbossen van de wereld, zodat deze gemeenschappen hun omgeving weer kunnen opbouwen, meer voedsel kunnen kweken en een duurzame toekomst kunnen uitbouwen.

Close