Interieurontwerper Friesland

Opzoek naar een interieurontwerper in Friesland?

Vind je het lastig om de juiste kleurcombinaties te maken? Wil je wat meer sfeer in je woning brengen? Is je interieur toe aan een nieuwe sfeer, heb je een nieuwe woning gekocht of is je huis toe aan een make-over? En ben je opzoek naar een interieurontwerper in Friesland?

Of het nu gaat om restyling van je interieur, groenstyling, seizoenstyling, personal shopping of een kleuradvies. Als interieurontwerper in Friesland realiseer ik graag uw droominterieur.

Jolanda Duijnker Interieurontwerper in Friesland: Realiseert uw droominterieur!!

MOOJ STUDIO, is het inspirerende ontwerp bureau van creatief ondernemer Jolanda Duijnker. De studio voor binnenhuisarchitectuur, interieurontwerper, interieuradvies, kleuradvies en de interieurstylist voor Friesland, Groningen en Noord Nederland. Zowel persoonlijk als online. “Dagelijks ben ik bezig met het ontwerpen van interieurs voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mijn interieurs ontstaan door passie en creativiteit en de voornaamste kenwaarden zijn Stijlvol, Sfeervol & Puur. Kenmerken zijn warmte, gezelligheid, rustige kleurenpaletten, natuurlijke materialen, vintage elementen en Scandinavische invloeden. Mijn missie is om warme, gezellige droominterieurs te ontwerpen waar mensen zich thuis voelen”

Woont u in Friesland en bent u opzoek naar een Interieurontwerper?

Rust, ruimte, inspirerend, persoonlijk en het creëren van een beleving zijn belangrijke kenmerken van de interieurs van Jolanda. Een interieur waar je thuis komt en een gevoel van welbehagen hebt. Als interieurontwerper ontwerp en stijl ik graag de mooiste interieurs in Friesland.

Meer weten over uw interieurontwerper in Friesland?

Wilt u uw woning door een interieurontwerper in Friesland onder handen laten nemen? Ik maak graag kennis met u. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op

MOOJ Studio

by Jolanda Duijnker

Mooj Studio is gespecialiseerd in binnenhuis architectuur. Natuurlijke kleuren & materialen, een rustige basis, warmte en aandacht voor de details typeren onze stijl.

Contact

Contact

Mooj Studio
Sjoelstjitte 17, 8401 SX

Email: jolanda@moojstudio.nl
Phone: +0031 6 28 31 98 63

Instagram

  • Het eindresultaat van een makeover van een slaapkamer met aangrenzende
  • De geur van net gezaagd hout in het bos de
  • Laatste dagje werken en dan lekker weekeinde! lovemyjob
  • Prachtig project opgeleverd in samenwerking met Frederiks interieurs! Een landelijke
  • Stalen selecteren voor weer een nieuw project! interiordesign woonboerderij ontwerp
  • Keuze stress is ook allemaal zo mooi! Interieurontwerp zakelijk! staal
Close