Zakelijk advies

Het interieur is een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf, niet alleen voor uw klanten, maar zeker ook voor uw medewerkers. In een prettige sfeer voelen medewerkers zich al gauw creatiever en productiever. Daarnaast is een interieur een verlengde van de visie en identiteit en laat het zien waar men als bedrijf voor staat. Daarbij besteden we ook aandacht aan de nieuwe manier van werken, waarbij men niet meer vast zit op werkplekken maar veel mobieler door een organisatie beweegt.

Geen tijd om zelf de verbouwing te regelen of geef je dit liever uit handen zodat jij je kunt richten op je eigen zaken? Laat dit dan over aan MOOJ STUDIO, Jolanda weet als geen ander een interieur te creëren dat klopt met jouw visie. Zij weet met haar ruime ervaringenthousiasme en (sparring)partners als geen ander waar te beginnen en bij de realisatie de taken bij de juiste vakmensen aan te sturen.

Diensten en werkwijze

Intake

Tijdens een eerste gesprek inventariseer ik de eisen, wensen en verwachtingen. We bespreken het budget, kijken we naar de kleuren, materialen en de sfeer.

Definitieve ontwerp

Verwerken opmerkingen opdrachtgever naar aanleiding van  Voorlopig Ontwerp. Beoordeling en goedkeuring definitief ontwerp door opdrachtgever Bespreken verdere planning.

Voorlopige ontwerp

Tijdens de voorlopige ontwerpfase gaat Jolanda aan de slag met het ontwerpen en schetsen. Daarbij maakt zij gebruik van moodboards en 2D tekeningen. Het ontwerpplan geeft inzicht in indeling, inrichting, sfeer, kleuren en materialen. Daarnaast is het mogelijk om in het advies de verlichting en een aankoopadvies (shoppinglist) mee te nemen.

Realisatie

In deze fase worden alle offertes voor uitvoering van het project aangevraagd bij uitvoerende partijen en leveranciers van materialen en meubels. Daarnaast begeleid Jolanda het project van ontwerp tot oplevering zodat het ontwerp volledig wordt geïntrigeerd.

Gezellig een kopje koffie drinken & ideeën bespreken?

Close