Tarieven &
Mogelijkheden

Advies op locatie

195

Met een mondeling interieuradvies help ik je door direct bij je thuis antwoord te geven op je vragen, je te helpen met het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen, mee te kijken naar de huidige knelpunten en je van tips en trics te voorzien.Dit advies kan betrekking hebben op kleur, indeling, materialen of verlichting.  Het advies is incl. voorbereiding en na advies via WhatsApp. * Direct advies op locatie dient contant te worden voldaan!

Styling

295

Ben je tevreden met je interieur maar mis je de finishing touche? Wil je iets met kleuren aankleding en beplanting doen? Ik gaat graag met je mee tijdens een inspirerende stylingdag. We beginnen met koffie (of thee) waarin we je woonwensen bespreken. Daarna gaan we 3 uur gezamenlijk winkelen en shoppen we de spullen om jou woning helemaal af te maken.

Tarief: € 295 (Ieder volgend uur € 75) Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Optioneel kunnen na de tijd ook alles op locatie af stylen.

Mondeling basis advies

395

Wil je graag een uitgewerkt interieurontwerp op papier met tekeningen kies dan voor een basis advies.

Inventarisatiegesprek
Moodboard met stijl en sfeer
2D indelingsplan
Kleur & materialen advies
Eindgesprek

Advies is incl. advies via whatapp of mail na oplevering van het ontwerp.

Mondeling Compleet Advies

495

Opzoek naar een ontwerp incl lichtplan? Kiest dan voor een compleet advies

Inventarisatiegesprek
Moodboard
2D indelingsplan
Kleur & materialen advies
Meubeladvies
Verlichtingsplan
Aankoopadvies
Eindgesprek

Advies is incl. advies via whatapp of mail na oplevering van het ontwerp.

Compleet advies 3D

895

Wil je graag de plannen gevisualiseerd zien zodat je nog beter beeld krijgt? Kies dan voor een compleet advies met een 3D visualisatie. We laten vanuit verschillende camera beelden de ruimte zien!1

Inventarisatiegesprek
Moodboard
2D indelingsplan
Kleur & materialen advies
Meubeladvies
Verlichtingsplan
Aankoopadvies
3D visualisatie
Eindgesprek

Tevens is het mogelijk om het interieur in een 3D film uit bewerken zodat er een nog duidelijker beeld ontstaat. Meerprijs 199,- 

Turn-key

1495

Wil jij graag complete ontzorging en je nergens druk om te hoeven maken met betrekking tot de inrichting van je woning? Maak dan gebruik van ons totaal concept waarmee we je alle zorgen, kostbare tijd en stress uit handen nemen. Het totaalplan bestaat uit:

Uitgebreid Inventarisatiegesprek
Moodboard
2D indelingsplan
Kleur & materialen advies
Voorstel meubel en accessoires
Verlichtingsplan
3D visualisatie
Opvragen offertes en prijzen

Wanneer we je goedkeuring ontvangen op dit totaalplan gaan we vervolgens de uitvoering voor je te regelen zoals het, inplannen van de benodigde vakmensen, overleg en begeleiding vak mensen en
inrichten en afstylen van de ruimte

Werk-
wijze

Fase I Intakegesprek: Tijdens een eerste gesprek op locatie inventariseer ik de eisen, wensen en verwachtingen. We bespreken het budget, kijken we naar de kleuren, materialen en de sfeer. We bezoeken de ruimte of werken met foto’s en tekeningen.


Fase II Tijdens de ontwerp fase ga ik aan de slag met het ontwerpen en schetsen. Alle ideeën verwerk ik in een uitgebreid A3 boekwerk. Daarnaast is het mogelijk om in het advies de verlichting en een aankoopadvies (shoppinglist) mee te nemen.


Fase III: Presentatie fase: Tijdens een tweede afspraak presenteer ik het plan. Daarbij maakt ik gebruik van moodboards, 2D tekeningen en stalen. Het ontwerpplan geeft inzicht in indeling, inrichting, sfeer, kleuren en materialen.

Samen koffie drinken?

Kijken hoe ik voor jullie ook een fijne plek kan creëren? Neem contact met mij op!

Jolanda Duijnker

MOOJSTUDIO | Jolanda Duijnker | Sjoelstrjitte 17 | 8401SX | Gorredijk | 06-28319863 | jolanda@moojstudio.nl

Close