About

MOOJ STUDIO / Home / About

Mooj Studio

“Mijn ontwerpen ontstaan door liefde voor de natuur. Ik wil graag naar de basis van producten, back to basic. Daarom vind ik veel inspiratie in de natuur, gewoon bij de oorsprong van een product. Creëren vanuit de kern

Mooj Studio is de studio van interieurontwerper Jolanda Duijnker. Met oog voor pure materialen en inspirerende elementen ontwerpen wij voor iedereen die opzoek is naar een rustige basis. Een totaal beleving die bijdraagt aan welzijn en geluk een samenspel tussen functionaliteit, sfeer, harmonie, kwaliteit en aandacht voor de bewoners of het bedrijf. Dat leidt tot ruimtes die bijdragen aan de kwaliteit van wonen en werken! Interieurs die zich kenmerken door eenvoud, ambacht van de natuurlijke materialen zoals staal, beton, wol en hout. Creatief, inspirerend, sfeervol, tijdloos, warm, puur, kwalitatief, ambachtelijk, en altijd met aandacht!

Jolanda Duijnker

Jolanda is afgestudeerd in het onroerend goed en heeft daardoor een bouwkundige achtergrond. Na een aantal jaar in de vastgoed ontwikkeling wilde ze haar passie volgen en zich meer richten op binnenhuisarchitectuur. Jolanda heeft inmiddels 10 jaar ervaring in interieurontwerp, advies en styling en specialiseerde zich de laatste jaren steeds meer in de samenhang tussen puur wonen en geluk.

Moeder // Welzijn // Compassie // Liefde // Delen // Ondernemen // Rust // Natuur // Dieren // Meditatie // Dansen // Vrijheid // Spiritueel // Positief // Geluk // Food // Humor // Wijntje // Enjoy live // Pure living // Happy living // Simple living

Make the world smile

– Trees for the futher  –

OneDesignOneTree

Omdat Mooj Studio veel werkt met natuurlijke materialen en omdat de natuur een grote inspiratiebron is doneert Jolanda van elk ontwerp 10 dollar zodat 1 gezin kan worden voorzien van zaadjes.

Plant Trees. Feed Families. Change Lives.

Trees for the Future (TFTF) – Bomen voor de toekomst – richten zich op het helpen van ontwikkelingslanden, door samen te werken met plaatselijke gemeenschappen aan het herbossen van de wereld, zodat deze gemeenschappen hun omgeving weer kunnen opbouwen, meer voedsel kunnen kweken en een duurzame toekomst kunnen uitbouwen.

Close