Bouwen of Verbouwen?

Bij de bouw van een nieuwbouwwoning of de verbouwing van een bestaande woning komt er veel op je af. Bij nieuwbouw is het van belang om na te denken over het eindresultaat en kunnen eenvoudige wijzigingen veelal nog veel verschil brengen, denk aan een sparing voor een stalen deur, een nis voor een maatwerkkast of het plaatsen van een extra raam voor meer licht.

Bij bestaande bouw is het van belang dat het nieuwe indelingontwerp voldoet aan alle eisen en wensen. Tevens het uitvoeren van het ontwerp en het zoeken, begeleiden en uitvoeren van het project. Ook daarbij help ik graag! 

Ga je bouwen en/of verbouwen en kan je wel wat hulp gebruiken?

Naast het maken van de juiste indeling werk ik voor de uitvoering samen met de aannemer en of architect. Op het moment dat de architect de ruwbouw oplevert, ga ik aan de slag met het interieur. Soms is een architect zelfs niet eens nodig maar wel iemand die, de indeling ontwerpt, meedenkt, het project begeleid en/of contact onderhoud met de uitvoerende partijenen zoals aannemer, schilder enz. Ook daarbij kan ik helpen.

Bij de projectbegeleiding behartig ik de belangen van de klant en breng ik de verschillende partijen bijenkaar. Daarbij bewaak ik de kosten en de planning en onderhoud ik het contact met alle partijen.

Gezellig een kopje koffie drinken & ideeën bespreken?

Close