Binnenhuisarchitect Friesland

MOOJ STUDIO / Binnenhuisarchitect Friesland

Opzoek naar een binnenhuisarchitect in Friesland?

Vind je het lastig om de juiste kleurcombinaties te maken? Wil je wat meer sfeer in je woning brengen? Is je interieur toe aan een nieuwe sfeer, heb je een nieuwe woning gekocht of is je huis toe aan een make-over? En ben je opzoek naar een binnenhuisarchitect in Friesland?

Of het nu gaat om restyling van je interieur, groenstyling, seizoenstyling, personal shopping of een kleuradvies. Doormiddel van binnenhuisarchitect in Friesland realiseer ik graag uw droominterieur.

Jolanda Duijnker geeft interieuradvies als binnenhuisarchitectin Friesland:

MOOJ STUDIO, is het inspirerende ontwerp bureau van creatief ondernemer Jolanda Duijnker. De studio voor binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieuradvies, kleuradvies en de interieurstylist voor Friesland, Groningen en Noord Nederland. Zowel persoonlijk als online. “Dagelijks ben ik bezig met het ontwerpen van interieurs voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Mijn interieurs ontstaan door passie en creativiteit en de voornaamste kenwaarden zijn Stijlvol, Sfeervol & Puur. Kenmerken zijn warmte, gezelligheid, rustige kleurenpaletten, natuurlijke materialen, vintage elementen en Scandinavische invloeden. Mijn missie is om warme, gezellige droominterieurs te ontwerpen waar mensen zich thuis voelen”

Woont u in Friesland en bent u opzoek naar een binnenhuisarchitect?

Rust, ruimte, inspirerend, persoonlijk en het creëren van een beleving zijn belangrijke kenmerken van de interieurs van Jolanda. Een interieur waar je thuis komt en een gevoel van welbehagen hebt. Doormiddel van een interieuradvies ontwerp en stijl ik graag de mooiste interieurs in Friesland.

Meer weten over uw binnenhuisarchitect in Friesland?

Wilt u een interieuradvies voor uw woning in Friesland? Ik maak graag kennis met u. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Close